Дневен извештај од светските берзи 28.02.2018

Пазарот на акции во САД беше намален во вторникот. Цената на златото се зајакна за време на азиската трговија, додека цената на суровата нафта ослабе.
S & P500

Ознаки: 

Comments are closed.