Укината забраната за товарни возила на Пресека и на патот Струга-ГП Ќафасан

Забраната за сообраќај за тешки товарни возила на патниот правец Кичево – Охрид преку планински премин Пресека е укината во 11:15 часот, информира АМСМ.

Исто така укината е и забраната на патниот правец Струга-ГП Ќафасан се укинува во 10:30 часот.

Од АМСМ информираат дека од 10:10 часот на магистралниот пат Градско – Прилеп кај мотел Дреново поради случена сообраќајна незгода сообраќајот се одвива по една коловозна лента со неизменично пропуштање.

Ознаки: 

Comments are closed.