Дневен извештај од светските берзи за 01.03.2018

Во среда, индексите на њујоршката берза паѓаа. Цените на златото паѓаат, како и цените на суровата нафта. Цената на биткоинот се одржува над 10.000 третиот ден по ред.

S & P500

Ознаки: 

Comments are closed.