Дневен извештај од светските берзи 05.03.2018

Во петокот индексите на њујоршката берза покажаа мешани резултати. Цените на златото се зголемуваат за време на азиската трговија. Цената на биткоинот  е сеуште над 11000.
S & P500

Ознаки: 

Comments are closed.