Протестираат доверителите на „Фени Индустри“- Патот Дреново –Кавадарци блокиран

Блокада на патот  Дреново –Кавадарци е најавена која ќе трае од 12н до 15 часот. Доверителите на „Фени Индустри “пријавиле мирен протест поради неисплатените побарувања од страна на кавадаречкиот комбинат.

Comments are closed.