“Benetton” стана најголем акционер во “Eurotunnela”

Операторот на патиштата и авиокомпанијата “Бенетон”, кој ја поседува “Атлантиа”, стана најголем акционер во “Евротунел”, односно операторот управуван од “Getlink”.

Ознаки: 

Comments are closed.