Хари Костов се стекна со 500 обични акции од Комерцијална банка АД Скопје

Денеска на официјалниот сајт на Македонската берза беше објавена нова ценовно чуствителна информација поврзана со Комерцијална банка АД Скопје.

“Комерцијална банка АД Скопје известува дека г-н Хари Костов, Главен извршен директор и Претседател на Управниот одбор, се стекна со 500 обични акции издадени од Комерцијална банка АД Скопје”, се вели во известувањето на Комерцијална банка АД Скопје.

Ознаки: 

Comments are closed.