List/Grid

Берзи Subscribe to Берзи

Дневен извештај од светските берзи за 19.12.2017

Дневен извештај од светските берзи за 19.12.2017

Американската берза во понеделникот забележа раст. Во текот на азиската трговија, се зголемија цените на суровата нафта и златото. S & P500

Дневен извештај од светските берзи 18.12.2017

Дневен извештај од светските берзи 18.12.2017

Берзанските индекси се зголемија во петокот. За време на азиското тргување, цената на суровата нафта опадна, додека цените на златото забележаа раст.   S & P500

Дневен извештај од светските берзи 15.12.2017

Дневен извештај од светските берзи 15.12.2017

Берзанските индекси паднаа во четвртокот, додека цените на златото и суровата нафта се во пораст. Кога станува збор за биткоинот, оваа валута расте за разлика од другите криптони кои се… Читај повеќе »

Дневен извештај од светските берзи 13.12.20017

Дневен извештај од светските берзи 13.12.20017

Американската берза во вторникот забележа мешани резултати. За време на азиското тргување, цените на златото и нафтата се зголемуваат. Од друга страна, за време на азиската трговија, цената на биткоинот… Читај повеќе »

Дневен извештај од светските берзи 12.12.2017

Дневен извештај од светските берзи 12.12.2017

Берзанските индекси се зголемија во понеделникот. Цената на златото паѓа, додека цената на суровата нафта е во пораст. На девизниот пазар имаше слабеење на доларот, па еврото, фунтата, јенот и… Читај повеќе »

Дневен извештај од светските берзи 11.12.2017

Дневен извештај од светските берзи 11.12.2017

Берзанските индекси се зголемија во петокот. Цената на златото е во пораст, додека цената на суровата нафта опаѓа. Вредноста на доларот се ослабна во однос на еврото и австралискиот долар,… Читај повеќе »

Дневен извештај од светските берзи 07.12.2017

Дневен извештај од светските берзи 07.12.2017

Американскиот пазар на акции забележа раст во четвртокот. За време на азиското тргување, цените на суровата нафта и златото се ослабени. Американскиот пазар на акции забележа раст во четвртокот. Победниците… Читај повеќе »

Дневен извештај од светските за 06.12.2017

Дневен извештај од светските за 06.12.2017

Берзанските индекси паднаа во вторникот, како и цената на суровата нафта, додека цената на златото забележа раст. Немаше сериозна промена на девизниот пазар, додека на дигиталниот пазар, цената на биткоинот… Читај повеќе »

Дневен извештај од светските берзи за 05.12.2017

Дневен извештај од светските берзи за 05.12.2017

Берзанските индекси паднаа во петокот, а цените на суровата нафта и злато, исто така, паднаа. На девизниот пазар, американската валута се засили во однос на јапонскиот јен, еврото и австралискиот… Читај повеќе »

Дневен извештај од светските берзи за 04.12.2017

Дневен извештај од светските берзи за 04.12.2017

Пазарните индекси паднаа во петокот, а цените на златото и суровата нафта исто така бележеа пад. На девизниот пазар, доларот зајакна во однос на еврото, фунтата, јенот и австралискиот долар,… Читај повеќе »