List/Grid

Лични финансии Subscribe to Лични финансии

ОГЛАС ЗА РАБОТА: Компанијата Tab Tale вработува на 7 различни позиции

ОГЛАС ЗА РАБОТА: Компанијата Tab Tale вработува на 7 различни позиции

Израелската компанија Tab Tale распиша седум огласи за вработување во канцелариите во Скопје. Погледнете ги и аплицирајте на огласи на линковите. Front End Developer Java Developer for ALM Data Analyst… Читај повеќе »

Компанијата Fame Broker вработува на 4 различни позиции во Скопје

Компанијата Fame Broker вработува на 4 различни позиции во Скопје

Компанијата Fame Broker рааспиша огласи за вработување на 4 различни позиции во канцелариите во Скопје. Еве ги огласите. Famebroker is an international high-tech company which provides cutting edge advances in technologies… Читај повеќе »

Две слободни позиции во германската компанија Маркард

Две слободни позиции во германската компанија Маркард

Германската компанија Маркард бара кандидати за две различни позиции во фабриката во Македонија. PLC Machine Programmer Areas of responsibility: Specify PLC hardware and software and ensure that systems are properly… Читај повеќе »

Слободна позиција во Џонсон Мети, еве го огласот за работа

Слободна позиција во Џонсон Мети, еве го огласот за работа

Еmission Control Technologies е светски лидер во производство и развој на технологии за авто катализатори. Ги користиме нашите знаења за креирање иновативни производи кои играат клучна улога во намалување на… Читај повеќе »

Агенцијата за храна и ветеринарство вработува, плата 28.420 денари

Агенцијата за храна и ветеринарство вработува, плата 28.420 денари

Врз основа на член 22 став 1 алинеја 2 од Законот за вработените во јавниот сектор („Службен весник на Република Македонија” бр. 27/04, 199/14), a согласно член 22 и член… Читај повеќе »

АМСМ вработува на 9 различни позиции, еве ги деталите

АМСМ вработува на 9 различни позиции, еве ги деталите

Доколку сакате да станете дел од успешниот тим на АМСМ, пратете ја вашата кратка биографија и мотивационо писмо на македонски јазик во електронска форма. АГЕНТ ВО КОНТАКТ ЦЕНТАР-Скопје, АМСМ Услуги… Читај повеќе »

Хотел Мериот во Скопје вработува на 3 позиции

Хотел Мериот во Скопје вработува на 3 позиции

Мериот распиша оглас за три различни работни места во хотелот во Скопје.

Оглас за вработување во АНК, плата 70,000 денари

Оглас за вработување во АНК, плата 70,000 денари

Се бара кандидат за ангажман во германска компанија која отвара фабрика во Македонија. Für den Auf- und Ausbau des Geschäftsfelds Duale Berufsbildung und Durchführung des 3-jährigen vom BMWI finanzierten Projekts… Читај повеќе »

Оглас за вработување во МАНУ, плата 58,890 денари

Оглас за вработување во МАНУ, плата 58,890 денари

Центарот за стратегиски истражувања при Македонската академија на науките и уметностите распишува Конкурс за избор на еден (1) кандидат во звањето научен соработник од областа на правните науки во Центарот… Читај повеќе »

ОГЛАС за 2 вработувања во Владата на Република Македонија

ОГЛАС за 2 вработувања во Владата на Република Македонија

Врз основа на член 22 став 1 алинеа 2, став 3, став 8, став 13 и став 14 од Законот за вработените во јавниот сектор („Службен весник на РМ” бр…. Читај повеќе »