List/Grid

Лични финансии Subscribe to Лични финансии

Инглиш: Нов Зеланд има потреба од гастарбајтери

Инглиш: Нов Зеланд има потреба од гастарбајтери

Новозеландскиот премиер Бил Инглиш изјави денеска дека неговата земја треба да се потпира на гастарбајтерите, бидејќи многумина жители не можат успешно да ги поминат тестовите за наркотици на работните места,… Читај повеќе »

МИКРОСАМ вработува, слободни се вкупно 13 работни места

МИКРОСАМ вработува, слободни се вкупно 13 работни места

Микросам Прилеп АД е светски бренд за производство на современи, компјутерски управувани машини за производство на композитни материјали со современи и иновативни решенија и има потреба од нов стручен кадар:… Читај повеќе »

Вработување во Фудбалската Федерација на Македонија

Вработување во Фудбалската Федерација на Македонија

ФУДБАЛСКА ФЕДЕРАЦИЈА НА МАКЕДОНИЈА Објавува ОГЛАС за вработување на следната позиција. Ангажирање на фудбалски тренер за работа со фудбалери во паралелката за фудбал во Спортската академија Скопје паралелка во Тетово…. Читај повеќе »

Еуростандард банка распиша оглас за вработување

Еуростандард банка распиша оглас за вработување

Врз основа на член 22 и 23 од Вакон за работните односи („Сл. весник на РМ” 167/2015пречистен текст), Еуростандард банка АД Скопје објавува: ОГЛАС ЗА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИК Еуростандард банка… Читај повеќе »

Јавен повик за избор на најдобри бизнис планови, награди до 3000 евра

Јавен повик за избор на најдобри бизнис планови, награди до 3000 евра

Ќе бидат наградени 5 најдобри бизнис планови, секој од нив финансиран со најмногу 3000 ЕУР во денарска противредност. Главна цел на проектот „Интегрирање на етничките малцинства на пазарот на трудот,… Читај повеќе »

Американската амбасада во Скопје вработува, почетна годишна плата 35.718 долари

Американската амбасада во Скопје вработува, почетна годишна плата 35.718 долари

Американската амбасада во Скопје распипша оглас за вработување, со почетна годишна плата до 35.718 долари. AMERICAN EMBASSY SKOPJE, MACEDONIA VACANCY ANNOUNCEMENT 002-2017 TO: All Interested Candidates SUBJECT: Administrative Assistant (Department… Читај повеќе »

Прокредит банка вработува на 2 различни работни места

Прокредит банка вработува на 2 различни работни места

ПроКредит Банка вработува. Ако се идентификувате со целите и етичките вредности на нашата компанија, и сте љубопитни за другите земји и култури. ПроКредит Банка вработува: Стручен за Информатичка Технологија –… Читај повеќе »

Германскиот инвеститор Кеслер вработува во Македонија

Германскиот инвеститор Кеслер вработува во Македонија

Кеслер групацијат вработува во компанијата во Македонија, поточно во капацитетот кој се гради во близина на СКопје. Applied Computer Programmer/ Production Computer Programmer (male/female) The KESSLER-group, which has it’s base… Читај повеќе »

ОГЛАС за вработување на 2 различни позиции во фабриката на ДЕЛФИ во Бунарџик

ОГЛАС за вработување на 2 различни позиции во фабриката на ДЕЛФИ во Бунарџик

Компанијата ДЕЛФИ распиша два различни огласи за вработување во капацитетот во ТИРЗ Скопје. Еве ги огласите. Delphi Automotive is a high-technology company that integrates safer, greener and more connected solutions… Читај повеќе »

АРЦ Аутомотив вработува на три различни позиции во фабриката во ТИРЗ Скопје

АРЦ Аутомотив вработува на три различни позиции во фабриката во ТИРЗ Скопје

ARC автомобилската индустрија, АД е глобален лидер во дизајн, развој и производство на инфлатори за автомобилски воздушни перничиња. Со 60 годишно искуство  на дизајн, експертиза и технологија, ARC е посветена… Читај повеќе »