List/Grid

Лични финансии Subscribe to Лични финансии

Три слободни позиции во компанијата ЖИКОЛ

Три слободни позиции во компанијата ЖИКОЛ

Компанијата Жикол вработува на три различни работни места. Еве ги огласите. Автоелектричар Механичар Техничар во област на телекомуникации ДГТ Жикол е една од најголемите градежни компании во Македонија, која 30… Читај повеќе »

ОГЛАС за вработување во Стопанска банка, искуство не е задолжително

ОГЛАС за вработување во Стопанска банка, искуство не е задолжително

Стопанска бака распиша оглас за вработување за кандидати со или без работно искуство. O Г Л A C За прием на работник на работно место Аналитичар / програмер во Сектор… Читај повеќе »

Рекорден број на слободни работни места во Германија

Рекорден број на слободни работни места во Германија

Бројот на слободни работни места во Германија пораснал на над еден милион во последните три месеци од минатата година, покажува истражувањето на германскиот Институт за истражување на вработувањето (ИАБ). Како… Читај повеќе »

Компанијата Ренова вработува на 10 различни позиции

Компанијата Ренова вработува на 10 различни позиции

Компанијата Ренова распиша 10 различни огласи за вработувања. Се бараат повеќе кандидати од различни профили. Еве ги огласите. Продавачи во оддел за сувомеснати и млечни производи Месар – касап Магационер… Читај повеќе »

Кромберг и Шуберт вработува на 4 различни позиции

Кромберг и Шуберт вработува на 4 различни позиции

Компанијата Кромберг и Шуберт отвори повеќе конкурси за вработување. Доставувач на материјали на производна линија Техничар за одржување на тест-табли Книговодител Тренер/ Oбучувач за производство  

Две слободни позиции во Гентерм, аплицирајте за работа

Две слободни позиции во Гентерм, аплицирајте за работа

Американската компанија Гентерм вработува во фабриката во Македонија. Еве ги огласите. Production Planner Reports to: Logistics Order Centre Manager Department: Logistics Order Centre Functions, duties, scope of responsibility and competence… Читај повеќе »

АПЕЛАЦИОНЕН СУД СКОПЈЕ објавува оглас за избор на 50 судии – поротници

АПЕЛАЦИОНЕН СУД СКОПЈЕ објавува оглас за избор на 50 судии – поротници

Врз основа на член 42, 43, 48 и 49 од Законот за судовите („Сл. в. на РМ„ број 58/06 и 35/08), член 1 9 и член 47 од Законот за… Читај повеќе »

Оглас за вработувања во ВМРО-ДПМНЕ

Оглас за вработувања во ВМРО-ДПМНЕ

Стратешките приоритети на ВМРО ДПМНЕ за периодот 20172020 година се: Зголемување на економскиот раст и вработеноста, пораст на животниот стандард на граѓаните и подобар и поквалитетен живот; интеграција на Република… Читај повеќе »

Вработување на 2 места во Цементарница УСЈЕ, плата од 34.000 до 40.000 денари

Вработување на 2 места во Цементарница УСЈЕ, плата од 34.000 до 40.000 денари

Цементарница УСЈЕ АД Скопје ГРУПАЦИЈА ТИТАН распиша огласи за вработување. Платата од 34.500 до 40.000 денари месечно. Референт за денарско и девизно работење Избраниот кандидат ќе биде задолжен за дневно… Читај повеќе »

Џонсон Мети со нова слободна позиција во фабриката близу Скопје

Џонсон Мети со нова слободна позиција во фабриката близу Скопје

Компанијата Џонсон Мети распиша нов оглас за работа во капацитетот во ТИРЗ Скопје. Еве ги деталите. Vacancy: LEAN COORDINATOR (Координатор за ЛЕАН) Location: Skopje, Macedonia Our Emission Control Technologies (ECT)… Читај повеќе »