List/Grid

Tag Archives: автомобил

Ламборџини пушта во продажба телефон од злато

Ламборџини пушта во продажба телефон од злато

Немате доволно за Ламборџини автомобил? Тогаш можете да го погледнете новиот Ламборџини Андроид паметен телефон од злато и цена од околу 2300 евра. Брендираниот телефон со маска направена од 18… Читај повеќе »

Рено бара партнер за Алпине

Рено бара партнер за Алпине

Извршниот директор на Рено, Карлос Таварес вели дека комапнијата се уште не донела одлука дали ќе ја оживее марката Алпине, но откри дека во моментов се водат разговори со еден… Читај повеќе »