Актуелно 18.05.2018 11:12

24 Мај неработен ден за сите граѓани

24 Мај неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека 24 Мај, четврток, Денот на сесловенските просветители св. Кирил и Методиј е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Истовремено, Министерството за труд и социјална политика им го честита празникот на граѓаните на Република Македонија.