Економија

Економија

Јавноста втор ден бара одговори од власта која две недели скандалозно криеше присуство на антракс во Македонија

Јавноста втор ден бара одговори од власта која две недели криеше од граѓаните во Македонија дека има детектирано антракс. Како што вчера...
Актуелно Економија

ВМРО-ДПМНЕ: Економијата e пред колапс, штетните политики на криминалната власт негативно се одразуваат на животот

Македонската економија е пред колапс. Економијата во Република Македонија e жртва на криминалот и корупцијата на власта предводена...