Живот

Живот

ДАЈТЕ МУЗИКА СО НАЈПОСЕТЕНИОТ МУЗИЧКИ КОНЦЕРТ ДОСЕГА ВО ИСТ ГЕЈТ МОЛ: Љубовта кон музиката е центар на забавата за сите деца

Скопје 26.02.2022 – Ист Гејт Мол овој викенд го започна со посакување на вистинско музичко добредојде на своите посетители, со организација...
Живот

Љубовта има многу форми: Екстравагантен симфониски концерт, италијански шансони и забавни шопинг приказни во Ист Гејт Мол

Скопје 12.02.2022 – Овој викенд во Ист Гејт Мол се случува вистинска екстравагантна атмосфера во чест на двата најпознати празници во...