Актуелно

Актуелно

Мицкоски: Не можат луѓето да патуваат во ЕУ, ја заробија државата и направија енклава, ние ќе се бориме за полноправно членство во Унијата

Македонските граѓани не можат да патуваат во Европската Унија, им забранивте на македонцитее да патуваат во Европа, тоа е единственото...
Актуелно

Мицкоски до Заев: Еве ја ставивте раката на срцето и ја спомнавте жицата, значи со сигуност не ја говорите вистината

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на вечерашната дебата со лидерот на СДСМ, Зоран Заев на Македонската телевизија кажа дека...
Актуелно

Мицкоски: Заев го прават среќен црвените килими во Брисел, мене ме боли понижувањето кое и го направи на земјата

Зоран Заев, единствено го прават среќен и му оставаат впечаток, дебелите црвени килими, додека мене ме боли понижувањето, омаловажувањето...
Актуелно

Мицкоски: Заев го прават среќен црвените килими во Брисел, мене ме боли понижувањето кое и го направи на земјата

Зоран Заев, единствено го прават среќен и му оставаат впечаток, дебелите црвени килими, додека мене ме боли понижувањето, омаловажувањето...