Некатегоризирано 04.09.2018 15:01

„Адора Инженеринг“ не е купувачот: Кој се почести акции во „Комерцијална“ за 835.000 евра?

„Адора Инженеринг“ не е купувачот: Кој се почести акции во „Комерцијална“ за 835.000 евра?

Кој е инвеститорот што реши да си купи акции во „Комерцијална банка“ за 835.000 евра?

За 4 месеци ова е втора најголема трансакција со таа акција , а најголема во последните 55 дена.

Трансакцијата е направена минатиот понеделник а кој си купи  0,44 отсто од акциите во една од двете најголеми македонски деловни банки…читајте детали тука.