Актуелно 05.12.2018 21:10

Дали власта се служи со удбашки методи: Кој ги снима протестите на опозицијата од објектот на Владата (ФОТО)

Дали власта се служи со удбашки методи: Кој ги снима протестите на опозицијата од објектот на Владата (ФОТО)

Курир ги објавува фотографиите кои беа испратени до нашата редакција, а на кои се гледа како лице од најгорниот кат на владата со видео камера го снима собирот на ВМРО-ДПМНЕ.

Граѓаните прашуваат дали се применуваат удбашки методи врз симпатизерите на ВМРО-ДПМНЕ со цел да се изврши некаков вид на притисок.