Банкарство 03.10.2018 11:38

Дневен извештај до светските берзи

Дневен извештај до светските берзи

Интел (+ 3,55%) и Волт-Дизни (+ 1,22%), Лос Анџелес (-1,91%) и Амазон (-1,65%), .

USA500