Финансии 09.05.2018 11:45

Дневен извештај од светските берзи 09.05.2018

Дневен извештај од светските берзи 09.05.2018

Биткоин е во опаѓање, бидејќи побарувачката за криптовалути е намалена, по серија негативни коментари од влијателни деловни луѓе.

S & P500