Економија 02.10.2018 12:13

Дневен извештај од светските берзи

Дневен извештај од светските берзи

Цената на суровата нафта е во повеќегодишен  максимум. Воведувањето на американските санкции против Иран се очекува на почетокот од следниот месец.