Банкарство 08.10.2018 15:19

Дневен извештај од светските берзи

Дневен извештај од светските берзи

На берзата во САД најголемата загуба е забележана во технолошкиот сектор, потрошувачките услуги и основните материјали. Победниците се Phizer (-0,47%), а најголемата загуба на Интел (-2,29%).

USA500