Финансии 19.04.2018 10:56

Дневен извештај од светските берзи 19.04.2018

Дневен извештај од светските берзи 19.04.2018

Цените на златото и суровата нафта се зајакнати. Исто така, биткоинот се зајакна.

S & P500