Финансии 20.04.2018 10:40

Дневен извештај од светските берзи 20.04.2018

Дневен извештај од светските берзи 20.04.2018

Доларот е посилен од сите главни валути, како што се зголемуваат приносите на долгорочните обврзници на американското Министерство за финансии.

S & P500