Финансии 27.04.2018 12:45

Дневен извештај од светските берзи 27.04.2018

Дневен извештај од светските берзи 27.04.2018

За време на азиското тргување, еврото беше дополнително ослабено во однос на американскиот долар. Врз основа на изјавите на претседателот на ЕЦБ, инвеститорите заклучија дека монетарната политика на ЕЦБ наскоро нема да се нормализира.

S & P500