Финансии 30.08.2018 14:16

Дневен извештај од светските берзи

Дневен извештај од светските берзи

Цената на суровата нафта се зајакна. Неделно намалување на резервите на сурова нафта беше потврдено од извештаите на американскиот Институт за нафта и американската владина агенција, што дополнително го поддржа порастот на цената на ова гориво.

S & P500