Актуелно 21.04.2019 16:01

До 15 часот гласале 28,89% од граѓаните со право на глас

До 15 часот гласале 28,89% од граѓаните со право на глас

Од 7 часот утрово до 15 часот, на денешните претседателски избори гласале вкупно 396.252 граѓани со право на глас.

Тоа е вкупна излезност од 28,89%.

Ова се резултатите од информации пристигнати од 77,51% од избирачките места.