Актуелно 22.05.2020 10:50

Дурловски: Сакај ја својата татковина, таа како твоја мајка безрезервно те сака (ВИДЕО)

Дурловски: Сакај ја својата татковина, таа како твоја мајка безрезервно те сака (ВИДЕО)

Носителот на Изборна единица 5 од ВМРО-ДПМНЕ, Игор Дурловски објави видео поврзано со кампањата „Летувајте во Македодонија, на езеро или планина“

„Сакај го домот свој, својата татковина, затоа што таа, како твојата мајка, безрезервно те сака“ – порача Дурловски.