Актуелно 29.03.2019 12:55

Двајца скопјани каснати од кучиња скитници

Двајца скопјани каснати од кучиња скитници

На 28.03.2019 година во 10:15 часот во Полициската станица Центар, К.М.(44) од Скопје пријавил дека на улица „Кеј Димитар Влахов“  бил каснат од куче скитник во пределот на левата надколеница.

На 28.03.2019 година во 15:00 часот во Полициската станица Центар, В.И.(59) од Скопје пријавил дека на Кеј „13-ти Ноември“ бил каснат од куче скитник во пределот на десната нога.