Актуелно 12.03.2019 15:16

Фијат Цановски лажел дека под деловно-станбениот објект “Космос” има подземни води

Фијат Цановски лажел дека под деловно-станбениот објект “Космос” има подземни води

-Испитувањата се нарачани во 2009 година, и тоа од самиот инвеститор – “ФИНЕ”. Така да беспредметно е нивното тврдење за наводно постоење на подземни води, рече Паческа.