Актуелно 11.01.2019 11:46

ФОТО: „Едно име имаме, Македонија“ – Скопје преплавен со пораки од граѓаните

ФОТО: „Едно име имаме, Македонија“ – Скопје преплавен со пораки од граѓаните

На повеќе локации во Скопје се појавија транспарентни со натпис „Едно име имаме, Македонија“.

Ова е пораката која граѓаните им ја испраќаат на власта и пратениците.

Дел од транспарентните се поставени кај Железничката станица, Стоковна куќа, Автокоманда, како и на подвозникот кај Црниче.