Актуелно 24.01.2021 12:02

ФОТО: Страотна сообракајка под надвозникот кај скопски Орман

ФОТО: Страотна сообракајка под надвозникот кај скопски Орман

Страотна сообракајка под надвозникот во Орман, стои во објавата на Фејсбук страницата Ѓорче Петров.

Се надеваме нема повредени, внимателно возете не го загрозувајте вашиот, а и животот на останатите учесници во сообракајот.

Самите фотографии од превртениот автомобил на кров сведочат дека сатанува за тешка сообраќајна незгода.

Засега нема официјални информации за околу овој настан во Орман.