Живот 07.04.2021 12:46

ФОТО: Важи за светска убавица, ама заборави да ги среди нозете

ФОТО: Важи за светска убавица, ама заборави да ги среди нозете

Новопечените мајки имаат свои приоритети, а на пејачката Кети Пери која неодамна стана мајка на ќерката Дејзи Дав не и е преоритет да ги депилира нозете.

Пејчката и членот на жири во Американскиот идол во последната емисија додека разговараше со кандидатка овој интимен детаљ го сподели со јавноста.

„Твојот глас е духовно искуство. Ангелски. Како новопечена мајка немам многу време па престанав да ги депилирам нозете. Кога пееше влакната на моите нозе пораснаа за 4 сентриметри“ изјави пејачката.