Банкарство 07.12.2023 08:04

Garmin Pay достапен и со Mastercard картичките на Комерцијална банка

Garmin Pay достапен и со Mastercard картичките на Комерцијална банка

Твојата урбана колекција нека добие нов стил со Garmin Pay и Mastercard картичките на Комерцијална банка. Сега можеш да ги додадеш Mastercard картичките во твојот Garmin часовник и да плаќаш на брз, лесен и модерен начин.

Едноставно е:

✅ Бесплатната апликација Garmin Connect е достапна на Play Store и App Store,

✅ Поврзи ја опцијата Garmin Pay со твојот Garmin часовник,

✅ Дигитализирај ја Mastercard картичката,

✅ И твојот Garmin e подготвен за плаќања и вадење готовина на банкомат.

Уживај во твоето време со Garmin Pay и Mastercard картичките на Комерцијална банка.

Повеќе информации за оваа дигитална услуга се достапни на следниот линк. ()