Економија 10.09.2018 18:40

Германија бара чистачки за во железници

Германија бара чистачки за во железници

Германската железница бара чистачи и чистачки, а нудат одлични примања.

Делуваат во повеќе од 130 земји и имаат над 300.000 вработени.

Од нив 187.000 секојдневно работат во мрежата во Германија.

Тие не се задолжени само за инфраструктурата, туку и за начин на превоз на патници, стока, за улиците и слично.

Повеќе информации за овој оглас, овде.