Актуелно,Живот 14.08.2018 20:42

Ѓорче Петров се претвори во депонија – граѓаните револтирани

Ѓорче Петров се претвори во депонија – граѓаните револтирани

На социјалните мрежи се појавија фотографии од парк во Ѓорче Петров кој се претворил во мини – депонија поради неработењето на надлежните служби.  Ѓорчевчани се револтирани, пишуваат дека тоа е закана за здравјето на нивните деца кои си играат во паркот и им порачуваат на вработените во Град Скопје и Општина Ѓорче Петров да се фатат за работа.


Погледнета ја реакцијата на граѓаните на следниов линк:

https://www.facebook.com/gjorcePatriotsko/posts/2117664921639295