Актуелно,Економија 30.07.2018 14:35

ГТЦ ја зголеми добивката

ГТЦ ја зголеми добивката

Градски трговски центар АД Скопје во првата половина од годинава оствари добивка од 7,7 милиони
денари, што е зголемување во однос на истиот период минатата година кога добивката на компанијата
изнесувала 1,8 милион денари, покажува билансот на успех на компанијата објавен преку Македонската
берза.