Актуелно 13.11.2020 15:43

Гувернерката Бежовска не одговори на ниедно од прашањата од опозицијата, цитираше одредби од закон

Гувернерката Бежовска не одговори на ниедно од прашањата од опозицијата, цитираше одредби од закон