Актуелно 17.06.2019 14:58

Јанушев: Идните генерации заслужуваат да бидат Македонци со чист образ

Јанушев: Идните генерации заслужуваат да бидат Македонци со чист образ

Генералниот секретар на опозициската ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев испрати честитка по повод 126 години од ВМРО и 29 години од постоењето на неговата партија, ВМРО-ДПМНЕ.

– „126 години ВМРО, 29 години ВМРО-ДПМНЕ. Идејата е жива! Се додека таа е жива, ќе ни биде жива и Македонија! Само со љубов, чесна работа, посветеност и искрена желба можеме да го продолжиме патот на нашите дедовци. Идните генерации залужуваат да бидат Македонци со чист образ“, вели Игор Јанушев, генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ.