Актуелно 29.06.2020 15:35

Јанушев: Нема предавање, ќе си ја исправиме Македонија!

Јанушев: Нема предавање, ќе си ја исправиме Македонија!

Денеска бев во посета на жителите на Ранковце и Гиновци. Подготвени сме за обновата која следи после 15 јули, обединети и силни. Нема предавање, ќе си ја исправиме Македонија!