Живот 14.12.2023 12:50

Како би изгледале градовите од Македонија во Дизни анимиран филм?

Како би изгледале градовите од Македонија во Дизни анимиран филм?

Илустрации на кои се претставени градовите од Македонија како да се дел од Дизни анимиран филм станаа хит.

Објавата на Facebook страницата „North Macedonia“ брзо се распространи онлајн и привлече многу обожаватели. Фотографиите се генерирани со вештачка интелигенција, но се слатки и интересни, па јасно е зошто побудија голем интерес.

Погледнете како би изгледале Скопје, Битола, Прилеп, Струга, Охрид, Велес, Неготино… кога би биле дел од Дизни анимиран филм:

Couldn’t agree more, this is wonderful creativity.

Creator of these photos for this AI pleasure is:

Posted by North Macedonia on Monday, December 11, 2023

()