Актуелно 11.01.2019 18:05

Кичевчани со јасна порака до власта: Никогаш Северна, секогаш Македонија (ФОТО)

Кичевчани со јасна порака до власта: Никогаш Северна, секогаш Македонија (ФОТО)

„Република Македонија, никогаш Северна, секогаш Македонија.“

Инаку освен во Кичево денеска на повеќе локации во Скопје осамнаа транспаренти со написите: „Едно име имаме, Македонија“.