Живот 09.03.2019 12:18

Кому мајката на Јелена Карлеуша ќе му го остави имотот?

Кому мајката на Јелена Карлеуша ќе му го остави имотот?

Мајката на Јелена Карлеуша која почина пред неколку денови немала големо богатство на нејзино име. Таа поседувала куќа во која живеела и која ќе биде предмет на тестаментот кој наскоро ќе биде отворен.

Како што тврдат пријателите на Дивна, таа сакала куќата да им ја остави на внуките Атина и Ника за да имаат спомен од бабата, бидејќи била свесна дека Јелена и Душко доволно имаат заработено.