Актуелно 29.02.2024 08:32

Ковачевски: Повратот од Мој ДДВ ќе се зголеми на 3.000 денари за едно тримесечие

Ковачевски: Повратот од Мој ДДВ ќе се зголеми на 3.000 денари за едно тримесечие

Сумата за поврат од Мој ДДВ ќе се зголеми на 3000 денари, најави лидерот на СДСМ, Димитар Ковачевски на синоќешниот настан на партијата во Штип.

– Добра вест за луѓето во Македонија што скенираат фискални сметки. Сумата за поврат на ДДВ преку проектот Мој ДДВ ќе се зголеми на 3.000 денари за едно тримесечие, кажа Димитар Ковачевски. ()