Мозаик 09.06.2018 10:06

Кралицата си има омилена снаа

Кралицата си има омилена снаа

Само неколку дена по враќањето од тајниот меден месец, принцот и Меган Маркл која стана кралска снаа се упатиле на првото службено патување со кралицата, а тоа за меган ќе биде прво појавување без сопругот.

Меган ќе биде во Честер на културен настан, а откако ќе ја исече црвената лента на нов спортски објект, ќе биде со кралицата на ручек.

Светските медиуми напишаа дека тоа е уште еден доказ дека Меган и е подрага на кралицата од Кејт.

Кејт мораше да чека цела година за да се појави без принцот и да ја придружува кралицата.