Банкарство 18.09.2023 11:10

Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Според курсната листа на НБРСМ средниот курс на еврото денеска изнесува 61.5430 денари, а на американскиот долар 57.7435 денари.

Средниот курс на британската фунта изнесува 71.6616 денари.