Банкарство 21.09.2023 11:28

Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Според курсната листа на НБРСМ средниот курс на еврото денеска изнесува 61.5180 денари, а на американскиот долар 57.4827 денари.

Средниот курс на британската фунта изнесува 71.0944 денари.