Банкарство 19.10.2023 10:43

Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Според курсната листа на НБРСМ средниот курс на еврото денеска изнесува 61.5070 денари, а на американскиот долар 58.2177 денари.

Средниот курс на британската фунта изнесува 71.0160 денари.