Актуелно 24.08.2019 09:50

Мери Николова жестоко до СДСМ: Груперкава испадна појака за финансии од професорот Тевдовски?

Мери Николова жестоко до СДСМ: Груперкава испадна појака за финансии од професорот Тевдовски?

Груперкава појака во финансии од Тевдовски професор на Економски факулет. Значи, од денес се ќе биде на попуст. Купувајте преку групер, напиша на Фејсбук Мери Николова Буџаку, една од најгласните активистки на СДСМ и т.н. „шарена револуција“.

-Почитуван Драган Тевдовски според мене вие бевте топ министер. Не знам што маана ви најдоа и ве сменија? Кога е непослушен ученикот, наставникот е љут и го казнува. Така се случи и со вас изгледа од претпоставениот, не му бевте по мерка па ве шутна?