Актуелно 13.02.2019 23:54

Мицкоски: Искрено сочуство до семејствата на оние кои ги загубија животите.

Мицкоски: Искрено сочуство до семејствата на оние кои ги загубија животите.

Со длабоко жалење и неверување ја примив страшната вест за автобуската сообраќајна несреќа.  Искрено сочуство до семејствата на оние кои ги загубија животите, напиша на својот Фејсбук профил претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.